Binnenschilderwerk

 

 

De functies

Scheurtjes, blaasjes, loslatende verf of verkleuring. Het zijn signalen dat uw binnenschilderwerk toe is aan vernieuwing. Wacht hier niet te lang mee. Deze beschadigingen in uw binnenschilderwerk maken uw interieur er niet mooier op, ook voor de kwaliteit van uw woning speelt binnenschilderwerk een belangrijke rol.

 

Uitstraling

U heeft honderden euro’s besteed aan een prachtige eethoek, een mooie vloer en een strakke badkamer. Uw interieur is helemaal af. Maar wacht, kijk eens goed om u heen en ziet u een verkleurd plafond, vochtplekken op uw muur en loslatende verf op uw houten ramen? Deze beschadigingen vallen u waarschijnlijk nauwelijks meer op, maar voor visite is dit het eerste wat ze zien. Maak uw interieur af en voorzie uw woning van nieuw binnenschilderwerk. Een nette verflaag laat uw woning weer stralen. Bent u toe aan een grote verandering? Geef uw woning dan direct van een nieuwe kleur en geef uw interieur een volledig nieuw uitstraling.

 

Bescherming

Goed binnenschilderwerk is mooi om naar te kijken maar zorgt ook voor de nodige bescherming van uw woning. Een verflaag zorgt voor bescherming tegen slijtage. Vooral op veel belaste ondergronden zoals de trap. Binnenschilderwerk zorgt dat het vocht in huis niet intrekt in de ondergronden. Waar vocht is kunnen schimmels ontstaan. Vooral in vochtgevoelige ruimtes zoals de badkamer en de kelder.

 

 

 
 

Rolf van Kluijve

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

KvK nummer: 67584454

 

BTW NL002140343B22

R van kluijve
Hertog Aelbrechtstraat 21
1222bj Hilversum
0651546722

FacebookTwitter